Posted on 2 kommenttia

Verkkokauppa tulossa sivuille

T:MI Deardreams on perustettu 11.3.2019. Patentti- ja rekisterihallitus rekisteröi toiminimen 18.3.2019.

Mitä tuotteita?Tarkoitus lähteä myymään hinta-laatu -suhteeltaan laadukkaita tuotteita ja toimimme asiakaslähtöisesti, aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Mikäli joku tuote ei vastaa odotettua laatua, poistamme sen valikoimasta. Verkkokaupassa tulee olemaan erilaisia tuoteryhmiä.

Toiveita otamme erittäin mielellämme vastaan ja vastaamme viesteihin aina saman päivän aikana. Erilaisia kampanjoita tulee sivuilla varmasti olemaan!


2 thoughts on “Verkkokauppa tulossa sivuille

  1. Huomasin että tämmönen on tullut .Olisin kysynyt mitä kivaa verkkokauppaan on tulossa.Naisille miehille ja lapsille.

  2. Hei Susanna,

    Oikein mukavaa, että olet käynyt katselemassa sivujamme! Mahdollisesti huhtikuun aikana saada ensimmäiset tuotteet myyntiin. Yrityksemme on jo ALV-verovelvollisten rekisterissä, mutta siinä menee muutama viikko, että tieto näkyy virallisesti Patentti- ja rekisterihallituksen sivulla. Vasta kun tieto on tullut näkyviin, voimme laittaa tuotteita myyntiin 🙂 Pyrokratia on melko hidasta, mutta mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa on 😀 Kaikenlaista mukavaa on suunnitteilla kauppaan, kunhan kaikki palaset saadaan loksahtamaan kohdilleen 🙂 En vielä paljasta tässä vaiheessa mitä ensimmäisenä tänne ilmestyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *