Posted on Jätä kommentti

Verkkokaupan käynnistymisestä, pihatöistä ja kasveista

Verkkokauppatoiminta käynnistyy heti kun mahdollista. Kaikki tarvittavat tiedot / luvat ovat tulleet kaupparekisteriin 23.4.2019, joten toiminnan aloittaminen on pian käsillä.

Ihania aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! Pihatöitä pääsee jo hyvin tekemään, kun lumet sulaa vauhdilla. Grillauskausikin on jo ainakin meillä aloitettu, tänään maisteltiin ensimmäiset muurinpohjaletut ja hyvin maistuivat.

Kasvit kasvavat aurinkoisen ikkunan edessä ja kurkut päättivät alkaa heti kukkimaan. Eipä siinä mitään, kurkut kasvavat nopeasti, viime kesänäkin istutimme ne vasta toukokuussa ja hyvin ehdittiin saamaan kaksi satoa kesän aikana.

Paprikan taimia 15.4.2019
Tomaatintaimia 15.4.2019

Kukkiva kurkku 15.4.2019
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *