Uusi Plogi

Plogi

Kuten varmaan huomasitkin, on sivuilla uusi plogi. Plogin nimi on ”Ihana elämä”. Ajattelemme varmasti usein, ettei elämä mikään ihana ole, varsinkaan, kun uutisia kuuntelee. Maailman tapahtumat ovat tulleet lähemmäksi Internetin ja paremman tiedonkulun myötä, vaikka ikäviä asioita on aina maailmassa tapahtunut. Elämästä vaan täytyy löytää niitä ihania asioita, joiden avulla jaksamme taas seuraavaan päivään 🙂

Useita kategorioita on tähän plogiin tulossa, joissa käsitellään elämää, terveyttä, hyvinvointia ja kaikenlaisia asioita, joita mieleen vaan juolahtaa. Tämän kirjoituksen artikkelikuvassa on tummien pilvien päällä kirkkaita aurinkoisia pilviä, kuin pilvilinna. Välillä täytyy elämässäkin mennä pilvilinnaan ja painaa pää pehmeään pilvityynyyn ja unohtaa kaikki maalliset murheet.

Kommenttikenttiin voi lukijat kirjoitella ajatuksiaan ja niihin pyritään vastailemaan mahdollisimman pian. Pääset kirjoittamaan kommentteja haluamaasi plogiin, kun klikkaat ensin plogin auki.

Talvi ja joulu on tulossa taas. Aika menee niin nopeasti.

Heipparallaa ja tapaillaan taas tarinoiden ja juttujen merkeissä 🙂

0 0 votes
Article Rating
Uusi Plogi
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Siirry sivun alkuun