Posted on Jätä kommentti

Verkkokauppa tulossa sivuille

T:MI Deardreams on perustettu 11.3.2019. Patentti- ja rekisterihallitus rekisteröi toiminimen 18.3.2019.

Mitä tuotteita?Tarkoitus lähteä myymään hinta-laatu -suhteeltaan laadukkaita tuotteita ja toimimme asiakaslähtöisesti, aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Mikäli joku tuote ei vastaa odotettua laatua, poistamme sen valikoimasta. Verkkokaupassa tulee olemaan erilaisia tuoteryhmiä.

Toiveita otamme erittäin mielellään vastaan ja vastaamme viesteihin aina saman päivän aikana. Erilaisia kampanjoita tulee sivuilla varmasti olemaan!


Posted on Jätä kommentti

Tänään on juhlapäivä, Teddy täyttää 10 -vuotta

Tänään Teddy täytti 10-vuotta. Tässä tänään otettu kuva päivänsankarista sekä pari pentukuvaa. Teddy on ollut aina ihana iloinen, pörröinen nallekarhu, aina iloisella päällä <3 Teddy on edelleen hyväkuntoinen ja tänäänkin juoksi todella kovaa vauhtia ulkona ja toivommekin Teddylle vielä monta tervettä vuotta eteenpäin 🙂 <3

PALJON ONNEA TEDDY 10 VUOTTA <3
Teddy 7 vk ikäisenä
Teddy 5 vrk ikäisenä
Posted on Jätä kommentti

Taimet kasvavat kohisten

Edellisestä artikkelista onkin jo yli viikko aikaa. Tässäpä uusia kuvia taimien kasvamisesta.

Kurkkujen taimet nousevat semmoista vauhtia, että eka sato taidetaan saada jo ennen lumien sulamista… Tämä kuva on otettu 26.2.2019. Alapuolella tänään 1.3.2019 otettu kuva.
Taimet alkavat vaatia tukea. Tässä kepit (grillaustikut) tukevat kasveja ja ne onkin syytä laittaa langalla / ohuella narulla hentojen varsien ympärille. Kasvit kasvavat nopeasti, joten ne kannattaa laittaa melko isolla lenkillä, ettei kasvi kuristu lankaan kasvaessaan. Tämä kuva kurkuntaimista on valoisampi, kuin ylempi, koska ulkona on mitä ihanin ilma. Auringonvalo saa kasvien lehdet loistamaan kauniin vihreinä.
Kirsikkatomaatit yrittävät saada kurkut kiinni kasvussa, mutta ovat puolet pienempiä. Ne nauttivat myös auringon lämmöstä. Taimia on myös noussut eri paprikoista, tomaateista, basilicasta, tillistä ja salaatista. Laitan niistä kuvia, kun ovat vähän isompia.
Posted on Jätä kommentti

Kasvit alkavat itämään neljässä päivässä

Kansien alla kosteus pysyy hyvin ja edistää siemenien itämistä. Siemenet istutettiin 18.2.2018 eli neljä päivää sitten.
Kurkun taimet alkavat nousta nopeasti. Liekö ensimmäinen sato saadaan jo ennen kesää sisällä kasvatettuna… 😀 Viidakkoa odotellessa 🙂
Kirsikkatomaatitkin ovat saaneet ensimmäiset taimet nousemaan 🙂 Liikakastelua tulee välttää ja kansien ollessa ei joka päivä kastelua tarvitsekaan tehdä. Kansia pidän itse niin kauan, kuin mahtuvat sen alla kasvamaan. Sen jälkeen onkin kasteltava vähän useammin, varsinkin jos lämpöpatteri on porottavan auringon lisäksi vieressä.
Posted on Jätä kommentti

Siemeniä kasveista

Kasvienkasvatusprojektissa ollaan siinä vaiheessa, että kerätään siemeniä talouspapereille halutuista vihanneksista. Papereihin on syytä kirjoittaa, mitä missäkin on, ettei tarvitse jännityksellä odottaa, mitä mistäkin ruukusta alkaa putkahdella esille. Nämä on tänä aamuna laitettu papereille ja ne laitetaan kasvamaan pieniin istutusastioihin 2 siementä / astia. Kaikki eivät lähde itämään ja joistakin lähtee molemmat. Niitä voi sitten myöhemmin siirrellä varovasti tyhjiksi jääneisiin ”istutuskoloihin” ja vastaavasti jos molemmat kasvaa, otetaan huonommin kasvava taimi pois. Yksi taimi siis jätetään / istutusalusta. (kuvia lisätään myöhemmin niiden kasvaessa.)

Posted on Jätä kommentti

Bellan pureskelema tolppa

Emäntä lupasi eilen laittaa kuvan tolpasta, jonka olen nakerrellut. No ei se vielä ihan poikki ole, mutta kesällä joutuu kuulema uusimisen kohteeksi. Pahus, se ei minua miellytä, joudun taaaas aloittamaan alusta, hohhoi… Mutta nyt on nukkumaanmenon aika, hyviä öitä kaikille teille karvaisille kavereille <3 No teidän ihmisille myös 🙂

Posted on Jätä kommentti

Joonatan

Minäpä tässä, Joonatan-kissaherra. Olen myös 4,5-vuotias, kaksi viikkoa vanhempi, kuin Julia-neiti. Meillä on sama isä, mutta eri äiti. Minut on leikattu. Rakastan loikoilua pehmoisella sängyllä tai sohvalla. Rapsutuksia tulen kerjäämään ja kehräämään silloin kun satun hereillä olemaan. Nytkin nukuin, mutta tuo ihminen tuli kameransa kanssa räpsimään, niin pesenpä sitten tassuni 😀 Minä olen puolipitkäkarvainen komea herra, varmaan ainakin puolet suurempi, kuin Julia.

Posted on Jätä kommentti

Julia

Minäpä esittäydyn nyt. Olen Julia-kissaneiti ja olen 4,5-vuotias. Vieraita menen piiloon, mutta aikuisten luo tulen mielellään rapsuteltavaksi ja kehräämään. Lapsia vähän välttelen ja lempipaikkani on lämmin patteri tai auringonlämmössä tykkään lekotella. Olen sisäkissa, koska ulkoa kerran saatiin korvapunkkeja jostakin ja siitäkös epidemia syntyi. Nyt minua ja Joonatania vahditaan visusti, että emme ulos livahtele. Tosin talvella minua ei edes saisi sinne palelemaan.