MEISTÄ

Deardreams -nimi tulee kennelini nimestä (kennel -toiminta on toistaiseksi lopetettu). Tmi: Deardreams on perustettu 11.3.2019. Yritys on kaupparekisterissä, ennakkoperintärekisterissä ja arvonlisäverovelvollisuusrekisterissä. Toimiala: ”Vähittäiskauppa postimyyntiliikkeiden tai Internetin välityksellä sekä kaikki muu laillinen liiketoiminta”.

Verkkokaupan lisäksi aloitan kahvilayrittäjänä Kahvila Savannissa Multialla alkaen 3.6.2019. Kirjoitan sivuilla myös blogia ja sivuilla on myös veljeni, suggestoterapeutti Seppo Heilmanin sivu.

Tietoa yrittäjästä:
Yrittäjänä, sivujen tekijänä, ”joka paikan höylänä” toimin itse, eli olen Marja Huovinen, os. Heilman ja asun perheineni Multialla, maaseudulla Keski-Suomessa. Suomessa olen ehtinyt asumaan 13 eri paikkakunnalla, Pihtiputaan ja Kemiönsaaren välillä. Pääkaupunkiseudulla olen toiminut kahteen eri otteeseen ja palannut aina takaisin Keski-Suomeen. Pisimpään olen asunut Jyväskylässä, 18 vuotta ja Multialle muutosta tulee kesällä 2019 jo 11 vuotta. Olen opiskellut tietojenkäsittelyn- ja kaupan alan koulutuksia yhteensä kahdeksan vuoden ajan. Olen työskennellyt kaupan alalla ja yrittäjänä yhteensä toistakymmentä vuotta. Tämä on nyt kolmas yritys, jossa toimin. Minulla on monta lasta & lastenlasta, koiria ja kissoja, joten tekemisen puutetta ei ole.

Kiitos vierailijoille ja mukavaa kesää!